Fridoss

2009-04-28
19:33:39

Lite mer skryt & hundträning!

För er som absolut inte gillar när andra människor skryter så kan ni hoppa över detta inlägg för nu ska jag berätta hur fruktansvärt stolt jag är över mina hundar <3 Cassie är absolut världens bästa hund, vi gosar jättelänge på morgonen och har alltid kul ihop. Hon tycker det är asroligt med agility och enligt mig så e hon grym ;-) Har tränat ganska mkt i lydnadsklass två nu och hon går faktiskt nästan bättre fot fritt än i koppel ;-). Apporteringen fixar hon ju lätt, rutan är hon lite osäker på men hon springer ungefär 7 av 10 gånger rätt ;-) sen har vi inte tränat så mkt mer.. eller jag tränade lite hopp sitt hopp på linas hinder och det tyckte hon va kul, så nu ska vi få dedär jävla förstapriset i ettan ;-) har tröttnat lite på ettan nu med cassie och det har även hon och som sagt så vill jag prova tvåan också innan jag kommer dit med Ayla. Cassie är verkligen min bästa vän <3

Ja Ayla ja.. det var nästa hund jag ska skryta en massa om ;-) hon tar 10 pinnar själv och springer i tunneln på kommando, hoppar ( har bara provat liiiite) går fot, kan typ hela läggandet under gången ( i delar) och kommer nästan in helt själv nu ^^, hon är så fruktansvärt lättlärd och härlig <3 Och företsen så tar hon apporten på kommando men håller inte så länge, tränar på de =D. Jag älskar mina hundar mer än allt annat <3 Vissa tycker det är töntigt, andra håller med att hundar är bäst.. men tur att vi alla är olika.

Annars så har det inte hänt så mkt i mitt liv. Var hemma idag från skolan för jag hade så jävla ont i halsen och det har jag nu också. btw så blir det tyvärr inget läger på mig i sommar men istället blire lydnadstävlingar i Särna och någon annanstans, kommer inte ihåg ;-)

Onsdag vecka 20 kommer anna och Pernilla hit <3 vi ska ha så jäävla skojj =D



Ursäkta mitt lite cp-beröm på slutet, jag blev så glad ^^,