Fridoss

2011-05-31
21:02:28

Saknad

Fy fan vad jag saknar min älskade, älskade setterflicka!  nästan 4 veckor är alldeles för länge. Min finaste <3 jag har så mycket planer för i sommar och jag vill bara hem och börja träna nu!!

Lilla jaga har nog vuxit jätte mycket när jag kommer hem. Åh lillfisan, men nu när hon har blivit lite större kan vi börja träna mera. Jag ska lägga krut på att hon ska börja få ta ansvar för att träna, med andra ord att hon ska vilja träna med mig och inte jag som vill att hon ska träna med mig.  Sen ska vi lära oss att leka ordentligt och få fram många roliga beteenden samt att börja med all grundträning :) lääängtar! :)

Jag, Cassie och Ayla ska få bra kondition i sommar och vi ska må så sjuukt bra! :) Jag ska försöka vara duktig och blogga i sommar också så jag kan gå tillbaka i bloggen och njuta!

Cassie ska jag jobba nästan bara med motivationsövningar, hon ska få lära sig att leka ordentligt och njuta av det lite mer än vad hon gör och vi ska ha fruktansvärt roligt!


Annars i Forshaga så går det, studentvecka och alla treor slutar i morgon. Det känns jättekonstigt att de går ut och att vi börjar i 3an till hösten. Jag vill hem jätte mycket och kan inte sluta tänka på hemma men snart så.

Saknar alla hemma massvis <3




Mitt hjärta <3


Ska också meddela att Ayla mår bra igen, vi var på ultraljud i torsdags och dom såg ingenting så livmodern var inte förstorad längre vilket var väldans skönt <3


 
<3


<3 finast jenta <3

Jag har fått ett "fotojobb" också, men inte så seriöst som tur är för jag är bara hobbyfotograf. Jag har börjat fota mer och mer manuellt nu och lär mig fort (Jag tycker inte att man kan kalla sig för fotograf om man bara trycker på en knapp och kameran själv jobbar, då är ju alla fotografer :D), min blixt har gått sönder men jag fick en extern blixt för att jag skulle fota (vissa människor är för snälla ;)) Det är på min kusins bröllop som jag ska fotografera, samma dag som lilla jag fyller 18 år :)


Denna sommar kommer äga totaalt!
Hundträning, hund hund och hund!, körkort, tävlingar i massor, Idre yran, Dansbandsveckan, hemma på Idre. GRYYMT! :D