Fridoss

2012-01-27
15:12:59

kontrastinlägg

Förra inlägget skrev jag hur härligt det är att få lyckorus, idag blir det tvärtom. Hur hemskt det är att börja tänka på allt som är fel och bara känna hur kroppen är död och man inte har någon energi till någonting.
     Idag slutade jag efter lunch så den är en ganska tidig dag idag, jag gick hem och täntke kolla tvätt-tider, det fanns en ledig mellan 12-16 idag så jag bokade den så jag har snart tvättat klart. Jag har bara rastat hundarna en sväng för jag blev lite irriterad på den kåta hoffen som bara vill slicka på löptik-kiss och så hade jag ingen grimma på honom så då blir han stark! Så vi bråkade lite om vem som skulle gå med vem men han gav sig till slut. Det blev bara en rastningsrunda så jag tänkte gå en längre bit när jag har tvättat klart. Jag har verkligen tröttnat på alla promenadvägar här i Forshaga, de är dötrista och jag vill inte gå i skogen själv.  Men jag är lite sugen på att ta på mig mjukiskläder, musik i lurarna och bara traska på fort och långt, måste bara luska ut vart jag ska gå, blir nog cykelbanan mot Karlstad, kanske dragselar och midjebälte?  Japp, så får det bli!

Nu till lite mera klag...
Det är seriöst hundhår överallt!!!!  jag börjar få lite smådamp på det, men Ayla har väl snart fällt ur allt så hon borde vara klar snart! Sen måste jag gå och handla mat, jag har fan inte råd att äta nån lite godare mat men är det fredag så är det (lite obligatoriskt att man äter lite godare mat på helgen ;))! Tänkte ändå lyxa till med ngt gott.
    Börjar längta rätt mycket hem nu också, ska hem nästa helg så får väl stå ut antar jag. Jag har också bestämt mig för att inte behålla charlie, jag har ju haft lite funderingar på det men jag kommer inte hinna/orka ge honom den tid som han behöver sen när jag tar studenten då jag eventuellt ska para Ayla, hitta ett jobb och börja mitt liv. Jag kommer bli väldigt låst på honom då jag inte vet någon som skulle kunna tänka sig att passa honom om jag måste åka bort. Han tar också väldigt stor plats och jag vet inte om jag verkligen orkar med honom när jag kommer ha så mycket annat att tänka på. Men han är verkligen en underbar hund och jag hoppas han hittar det bästa hemmet!!! Jag ska ha honom här i några veckor till, tills Märit hittar en lämplig fodervärd åt honom och jag har lärt mig massssor!  Om jag hinner så ska jag träna upp han till lkl 1 så vi får se vart det slutar! :)
 Jag har också hoppat av kursen "ung företagsamhet", jag orkar inte och priorerar allt annat, jag läser ändå 350 poäng för mycket och - 200 poäng gör alltså ingenting!!  Jag ska nog sy några halsband ändå för att tjäna någon extra krona.

Nu ska jag fixa med tvätten, renbädda och sen hämta den sista tvätten sen ska jag ut! :)


trevlig helg! ciao