Fridoss

2012-11-03
09:58:11

påväg tillbaka?

Jag tror att ´motivationen att träna hund är påväg tillbaka, jag tycker det är roligt att träna hund igen och jag känner att jag börjar hitta vägen tillbaka vilket är helt underbart! Jag har vänt mitt liv upp och ner ett tag vilket jag tror är nödvändigt för att man ska kunna utvecklas som människa ännu mera och hitta det man vill göra. Man måste göra misstag här i livet för att lära sig och för att växa. Det känns verkligen som att jag börjar hitta hur jag vill vara och hur jag vill leva mitt liv, allt kan förändras men jag tror som det känns nu att jag är på rätt väg :-)
 
Just nu jobbar jag för fullt och hinner inte med så mycket mer än det i min vardag men det är skönt att tjäna lite pengar så nu får hundarna bara några shejpingpass och promenader på veckorna och härliga skogspromenader på helgerna och jag ska verkligen försöka få hundarna i fysisk toppform för vintern så jag kan köra en del drag och jag ska verkligen kämpa för att försöka få Cassie att tycka att det är roligt att dra då jag är väldigt sugen på att åka en del skidor i vinter med hundarna.
 
Valparna har det bra ute i världen och de växer så det knakar! De kommer nog bli ganska stora de små livet, Ebra har inte många centimeter upp till morsan och hon är bara 4 mnd ;-)  Ebra är verkligen helt underbar, hon är superrolig att träna och är så otroligt charmig och söt. Jag måste verkligen bli bättre på miljöträningen men det är inte så lätt här på Idre men jag får försöka göra det bästa av situationen ändå.
 
 
Nu ska jag ha en underbar lördag med mys och bara ta det lungt och fixa i lägenheten och ägna tid åt mina fina hundar, jag är hundvakt åt alla fyra då mamma och pappa är borta i helgen, kanske en träningsfilm kommer upp lite senare? man vet aldri ;.)
 
ciao