Fridoss

2010-09-24
13:16:43

Duktigt Frida!

Vem är sämst på att blogga? jag förstår itne varför jag inte gör det...  Men iaf nu gör jag det :D

Ayla har precis gått ur höglöp och under hennes höglöp har hon varit kåååt, hon vill att alla hundar ska sätta på henne å fjäskar som fan :P  Men nu har det lagt sig lite ;)  Forshagalivet rullar på, sista veckan lite mycket hemlängtan. Men jag åker hem om några timmar med ammma ochn pappa som kommer från mallorca ;)

I Onsdags så "tävlade" Jag och Ayla agility för första gången :) DEt var en träningstävling i skolan men som var seriös! :) Ayla diskade sig för hon fick två vägran på slalom, hon gick in på andraq porten och sen en vägran på ett hopphinder. Annars gick det vääldigt bra :) Det var en  hoppklassbana ungefär klass 2. Alltså en svår bana flr att vara oss :) Ayla är bäst i världen =D  Jag och Maria har träna rätt så mycket Agility faktiskt och det går riktigt bra och det är så rolgit för Ayla är så jävla taggad.
Idag så tränade jag och Maria lite bakombyten och jag förstår inte hur Ayla kan vara så duktig när jag knappt har tränat det. <3

Lydnadsträningen har fått ligga lite på is, eller jag har tränat lite ruta och vittringsapportering i korta pass. Det går framåt men sakta framåt. 16 oktober är jag anmäld till lytdnadstävling på forshaga bk så vi får verkligen hoppas på förstapris. Annars känns det som jag kan lägga det på is och satsa på agility istället.. 

Har blivit sämre på att shejpa också, skärpning!  Men jag har i alla fall dom gångerna jag har tränat så har jag tränat bakdelskontroll med att gå på saker med bakbenen, lyfta bakbenen. Har också börjat med grunder till handstand.

Men en sak som jag har blivit bättre på är att skriva ner mina tränignspass, vad gäller det mesta ;) Det är ju bra! :D


Nu ska jag packa lite och vänta på päronen, flyget var tydligen en timma försenad...