Fridoss

2010-06-30
15:54:46

Rullar på

Sommarlovet rullar på och det är helt sjukt fantastiskt att bara vara ledig och göra sånt som man vill :)
Jag har tränat massvis med hund och Ayla går som en klocka, hoppas verkligen på första pris på tisdag ;) ( Lydnadstävling i Rättvik).

Helge är här titt som tätt och det blir bara bättre och bättre med honom, trots att han är sjukt dryg och jobbig ibland, det är dagar då han är här som verkligen visar hur väluppfostrade mina hundar är (AA) ;) Fast jag ska tillägga att de är långt ifrån perfekta!!


Vet inte varför det inte går att vända på denna bild!!! :O

Ikväll är också andra träningsträffen på min prova på klickerträning :) Ikväll ska vi gå igenom belöningar, träna kontakt och eventuellt lite omvänt lockande ( om det är någon som tycker att kontaktbiten är för lätt :) ). :)

Jag har verkligen börjat skapa mig ett träningssätt som verkligen passar mig nu, ett eget litet sätt ihopblandat av olika träningssätt + lite egna påhitt :) Känner verkligen att det börjar bli bra, riktigt bra :) Och jag måste också säga att mina hundar som får agera försökskaniner väldigt ofta har blivit oerhärt bättre på jättemycket!! :D Så det är väl possitivt?? :)

Nu har jag också fixat praktikplats, har ju verkligen letat och letat,jag vill gärna vara på ett ställe där jag kan lära mig mer om valpar och så, så jag ska vara hos klickerklok igen :) De ska ha BC valpar i början av Augusti ;) Ser fram emot det, och efter det så åker jag direkt upp till fif och börjar skolan igen :) Saknar verkligen världens bästa klass och skola och allt, speciellt mina närmaste älsklingsbrudar <33 :D

En till bra sak är att jag ska ställa Ayla i Ransäter för vi ska ner och inreda min nya lgh och då passar vi på att slå ihop rutten med internationell utställning :)

Nu ska jag för omväxlingsskull laga lite mat åt familjen ;D Lax i ugn och pressad potatis (Y) ;D

Pusshejj!

Avslutar med någon bild på världens finaste voffar  :)

Ayla 20 månader, Zita 5 år och Cassie, 3 år<3
 
Lydnadsvovven :) <3