Fridoss

2012-05-29
23:09:02

Bal

Imorgon ska jag på min allra första (och troligen sista) bal. Bal på Forshagaakademin, jag ska gå med en jättesnäll kille i vilt och det känns jättebra..

Jag har haft panik över klänning, smink och hår men nu tror jag att jag vet hur jag vill ha det.  Jag är en sådan människa som inte bryr mig så mycket om hur jag ser ut och jag har nog aldrig känt mig sådär jättevacker, men imorgon har jag bestämt mig för att jag ska tycka att jag är vacker och jag ska känna det, jag ska vara nöjd med mig själv som faktiskt har klarat av 3 år på gymnasiet med bra betyg och stått ut med alla panikattacker, alla tårar för allt och alla och att jag har utvecklats till en bättre människa, en människa som har roligt och ser positivt på livet istället för att bara se allt negatit, jag försöker verkligen att vara snäll och trevlig, engagerad och visa vad jag vill. Jag har blivit betydligt bättre på att träna hund och att diskutera för min sak och att diskutera med olika människor. Jag har vuxit som individ så det bara knakar och jag har klarat mig helt själv i tre år med allt som har med hushållet att göra, jag har överlevt ett år med jävligt mycket bråk och skitsnack i boendet, bott med två andra tjejer som inte alls tyckte lika.. Jag har flyttat och bott helt själv med min underbara lilla hund i två år och 1 år helt själv (psykiskt). För mig är det stort för innan jag flyttade till Forshaga var jag inte världsvan för 5 öre och jag hade varit hemifrån kanske 1.5 vecka som längst, bortifrån min lilla by i mitt älskade Idre. Jag hade aldrig åkt tåg och aldrig sovit själv borta från någon jag känner. Jag har sovit själv varje natt i 3 år och jag har klarat det, jag har det fint i lägenheten och jag har underbara vänner, underbaraste jag någonsin kommer att ha och jag kommer aldrig att få bättre vänner än vad jag har nu, nu gråter jag för första gången på riktigt för att vi ska sluta här. Nu när jag inser vad som har hänt med mig, hur mycket jag har vuxit.

Jag har också klarat av att ta hand om världens bästa hund helt själv, hon har varit jobbig men vi har kommit så långt så det är helt sjukt! Det folk inte ser och det man inte märker men också det som man faktiskt ser, men jag vet att hon har utvecklats och jag har utvecklats med henne, det är så galet! Min älskade vän.


Det är helt sjukt och imorgon ska bli en bra dag, så det så!! :)

mamma och pappa kommer ner också så det blir fullt upp med packning och städning och på fredag är det slut.
Idag har jag även gjort min examination för allmänlydnadsinstruktörsutbildningen och jag klarade det galant, jag har L-1an kvar bara men den ska jag göra externt och ev. gå med på en allmänkurs :)


Nöjd tjej!!

PUSSS