Fridoss

2012-02-19
18:41:40

Händelserik helg!

Jag börjar med den bästa nyheten av de alla att Ayla ögonlystes i fredags och har jättefina och friska ögon, skönt!! :)

Fredagkväll, fredagsmys med Maria å Cissi och vi såg på "Juno" och myste lite.
Lördagen började med att jag gick till My för att få nycklar och titta på vart Mara bodde, jag skulle nämnligen passa henne lördag och söndag...   Sen gick jag hem och fixade lite i lägenheten (vilket förövrigt såg förjävlig ut då jag legat sjuk länge)  och väntade på Ann och Leif som skulle komma och kolla på Charlie, de tycker om honom mycket men han och deras schäferhane gick inte alls ihop, Charlie är ju väldigt hårdhänt och när han märkte att Cross var rädd och osäker så blev han dum mot honom :(  Så de kunde inte ta med honom, OJ! tänkte jag. Jag kan inte ta en hoffe som jag var helt inställd på att inte ha + en schäfer som inte tycker om stora hundar som är påträngande och så lilla Ayla då! fick lite panik där och tänkte åka ner med Charlie till göteborg men då slog mig tanken att min kusin och hans fru och hennes barn letar ny hund och då de tog bort deras schäfer i somras så har de letat hund sen dess och jag tror att Charlie kan passa dom väldigt bra. Så vi hittade några andra som kunde ta Mara och jag åkte till Grycksbo, Falun. Och nu precis kom jag hem därifrån, det var väldigt trevligt att vara där och jag träffade både min gudmor och gudfar, kusinbarn och så stannade jag och hälsade på en tremänning på vägen hem, så det var roligt att träffa lite folk.

Så nu är det snart slut på helgen och jag ska till Cissi och Maria och äta en sen namnsdagskaka (  de skulle överraska mig igår men jag hade åkt, bästabästa<3). Sen var min plan att hinna sy lite halsband och kolla igenom kommande vecka, jag får se vad jag hinner! :)


På fredag åker jag hem på sportlov och det ska bli sååå skönt!! :):):):)


Så nu är det tomt i lägenheten och framförallt ingen som drar med en när man är ute och går, fina fina charlie!  Saknar honom redan men jag kommer ju att få träffa honom någongång då och då så det är ju jättekul!! :)


ciaoo!