Fridoss

2010-07-20
19:29:35

Motviation

Precis nu fick jag en sån där motivationsklick, viket jag måste ta vara på för det börjar ta slut på sånna;P
Jag har börjat fundera mer och mer på vad jag ska göra efter gymnasiumet. Jag har iaf kommit på min absoluta dröm! Lyssna på det här:

Stoor gård, med stora träningsplaner, ett inomhusställe att träna hund (en lada eller dyl som man kan göra om som man kan vara och träna på vintern.) Komplett Agilitybana, allt som behövs för bruks,rallylydnad,lydnad,drag och all sorters träning som jag kommer ha kurser i :)  Ha en liten stug"camping" Med mysiga små hundvänliga stugor, lätt matservering. En liten hundshop med diverse hundprylar + hundmat. Och ett stort utbud av kurser och läger som tillexempel:
Valpkurser/läger,ungdomsläger,bruksläger med olika inriktningar samt ett ihopsammanhängande bruksläger, agilityläger/kurser, tävlingslydnadskurser olika nivåer, freestylekurser,avel och uppfödning, andra diverse föreläsningar m.m..Aktiveringsläger/kurser, Viltspårskurser (en tanke är också att utbilda mig till viltspårsdomare och ha prov). Och också ett litet utbud av hundspann och jaktcamp.
Sen vill jag ha får och vallningskurser/läger med olika raser. Och utöver det vill jag ha en framgångsrik kennel! :)

Ett ställe för hundintresserade som vill träna hund samtidigt som man är i fjällen och åker skidor, spelar golf eller bara är :) För jag har också tänkt att jag ska ha ett litet "dagshundpensionat" Där jag passar hundarna på dagarna :) Kanske för en kennelträff eller hyra ut plan och tillbehör till andra instruktörer? ;)

Det är alltså min stora dröm och jag har ett perfekt ställe, fast eftersom jag inte kommer ha råd med ett så stort ställe i början och får antagligen inte låna x antal miljoner så får jag nog börja i en ände ;) Och så får jag hålla tummarna att jag hittar nån fjås som kan tänka sig att också arbeta såhär ;D

Nu ska jag plugga lite! Otroligt va?! ;)  hihi puss