Fridoss

2009-03-30
15:58:55

Bollfantast

Nu vet jag verkligen hur Ayla känner sig när hon håller koll på bollen som jag brukar ha i min ficka. Jag stod målvakt på idrottslektionen idag när vi hade Handboll och härregud vad man höll koll på den där jävla bollen.
 
Men jag är verkligen jätteglad över att Ayla älskar bollen, dels så går det mkt lättare att träna flyball =)  och det är lätt att kasta bollar, det ger bra motion och så kan man köpa bollar med snören för att kampa =) Och dessutom är det jättebilligt =)  Jag ska träna ett pass med båda vovvarna idag., Ayla ska jag fortsätta med lite fotpositioner ( mest på skojj) och Cassie ska jag köra igen lite lydnadsmoment =) Ska på scouterna ikväll också, vi ska tolka och ha oss. Cassie får följa och springa lite ;-) Det behöver hon verkligen ^^.

Märker nu att jag har börjat på en massa saker =P jag bloggar, skriver information om Ayla på familjehund, lägger upp bilder där, chattar, fixar på hemsidan, försöker få till sidhuvudet på hemsidan med photoshop =P Men jag ska sitta här ett tag nu sen så ska jag göra lite skolarbeten. Denna vecka har vi en bildanalys , musikarbete och.. det var nog faktiskt bara det =  lugn vecka =)




Måste bara lägga in denna bild på som bästa som finns i hela världen <3