Fridoss

2012-07-31
12:34:00

Valparna utvecklas

Hejhopp vad fort tiden går, valparna fortsätter att växa och utvecklas till mysiga små hundar. De äter nu 3 gånger om dagen och diar lite då och då, Ayla städar fortfarande efter de men jag har minskat hennes mat och ökat motionen en aning men ska börja trappa upp den. Valparna har också fått vara ute några timmar om dagarna när det inte är för blött,kallt, varmt eller blåsigt (eftersom det regnat mer eller mindre varje dag här hela sommaren så har de inte fått vara ute så mycket :().

Idag fick de prova att ha halsband på sig första gången och det gick bra men det kliade en del och var lite äckligt men de fick samtidigt först en och en vara ute i lägenheten och hälsa och busa lite med lektanten Jaga ochd et uppskattades väldigt mycket! :)

Valparna är otroligt glada och framåt och de är väldigt sociala av sig och älskar verkligen att mysa och leka med allt och alla, tyvärr är jag lite allergisk mot de så jag blir väldigt snorig och mina ögon kliar när jag pussar på de för mycket men jag får skylla mig själv som gosar med de så mycket som jag gör, men jag kan ju inte låta bli för de är så otroligt mysiga och söta! :)

Denna vecka har jag även ansvar för 26stycken huskies som ska ha mat två gånger om dagen, det går jättebra och det är ganska kul och Ayla, valparna och Jaga är hemma själva och det verkar gå väldigt bra :)

Jag har nästan bestämt mig att jag ska spara en tik så jag kan fortsätta min kennel, sen har jag en hane kvar som inte har något direkt hem ännu så är du intresserad så tveka inte att höra av dig! :)



Durc




Ebra



Iza