Fridoss

2011-02-27
18:02:23

Fysträning och Idre

Nu har jag varit dålig på att blogga igen! Men jag har i alla fall kommit igång jättebra med fysträningen. Vi i hundkunskap A har varit och simmat med hundarna vid två tillfällen, riktigt roligt! garanterat någonting som jag ska göra i framtiden :) Jag tänker hela tiden och kommer fram till nya saker, det är så skönt att kunna komma på egna saker och inte känna att jag härmar alla andra hela tiden!

I fredags åkte jag hem till Idre och ska vara här i 4 hela veckor, så jävla gött!! Ska ha praktik i tre veckor hos hundspann och det ska bli jätteroligt, verkligen!  Nu har jag sportlov och det är huur skönt som helst. jobbade igår och igår kväll så var det 18 och 20års fest till några vänner och det var riktigt trevligt, blev inte så jättesent eftersom jag skulle jobba idag också. Så nu har jag jobbat av mig för denna helg och alltid lika skönt att veta att man tjänat pengar :)

Ikväll blir det lydnadsträning på torget på Idrefjäll med Lina å bibbi bland alla stockholmare som ska ha sportlov =  bra störning! Ska tävlingsträna hela ettan och sen eventuellt träna freestyle för att passa på med störningen, vill dock inte att hon ska skälla en massa mitt på torget så får se hur det blir då hon taggar mycket när jag tränar freestyle :)

Imorgon ska jag åka slalom med Sofie, det ska bli superskojj! :)  Sen på dagen åker jag upp till storbo för att åka skidor med hundarna, träna och träna lite till :)

LIVET LEKER!! :)
Ciao