Fridoss

2012-04-23
21:28:23

Galet lycklig!

Hejhopp!

Det är ganska sjukt vad lycklig jag är, har nu återförenats med min fina klass och mina underbaraste vänner man kan ha! Så synd att det bara är ca 30 dagar kvar tsm nu :(:(

Idag blev det en ganska kort skoldag och på eftermiddagen så träffade jag mitt projekthundekipage för andra gången, första gången som hunden var med och vi gjorde ett "vem är hunden" test för att jag lättare ska kunna veta hur jag ska hjälpa dem, vi pratade också lite om relationsmodellen och lite relation. Ekipaget jag har är en liten jack russel tik på 1 år som heter Penny, hon är jättesöt och trevlig och hon är väldigt grundtränad. Matte och lillmatte (som är 10 år och superduktig!!) är väldigt intresserade och trevliga, så det kommer bli jätteroligt!  De vill ha hjälp med lite allmänna saker som bättre inkallning, inte hoppa på folk och bli lite tryggare bland hundar. Ebba (lillmatte)  vill också veta hur hon ska aktivera Penny på ett bra sätt för att både hon och hunden ska tycka det är roligt. Det känns jättekul och vi ska träffas två gånger i veckan i tre veckor.

Sen åkte jag hem och gick ut på en längre promenad (blev ungefär 5km)  och sedan blev det ett litet lydnadspass för Ayla, jag är ju lite nojig nu efter parningen att hon ska ta det lugnt så jag hoppas det inte blev för mycket och det tror jag inte. Vi tränade rutan och jag skickade henne ungefär 7-8 gånger med varierade resultat, jag la först en leksak synlig längst bak i rutan men sen gömde jag den med hjälp av gräs och jag tyckte att hon hade fin attityd och vände inte om före att hon kom in i rutan så många gånger längre så jag ska nog fortsätta på denna stilen :)

Nu gottar jag mig med lite djungelvrål och så ska jag om ett tag lägga mig och plugga lite för att sedan lägga mig och sova :)

Jag är så galet glad hela dagarna och det är så sjukt underbart, precis såhär som jag vill ha det då jag har energi att städa, diska och göra allt tråkigt och samtidigt hinna med hunden och att träffa kompisarna :) Hoppas det håller i sig länge! :D


pussheeej