Fridoss

2012-08-19
18:47:16

Dålig uppdatering, valparna 8veckor

Undrar om det finns någon som är sämre på att uppdatera sin blogg än jag?!  Jaja, valparna blev igår 8 veckor och båda pojkarna åkte till sina nya hem igår. Durc åkte långt in i Norge, till vestlandet och Brac flyttade till en gård utanför stockholm. Det känns jättebra och jag vet att de kommer få det jättebra!  Linn kommer och hämtar Iza imorgon för att ha henne en vecka och sen skicka henne till Holland, det känns lite vemodigt men det kommer gå bra! Lilla mysiga Ebra stannar hos mig :)

Egentligen vet jag inte vart dessa 8 veckor har tagit vägen för det har gått så otroligt fort men det känns ändå väldigt skönt att de är slut så man får det lite (!) lugnare. Stoj ska prova vara hos en tjej som bor i forshaga hela nästa vecka medans jag är på min roadtripp så får vi hålla alla tummar och tår att det funkar så han får ett varaktigt hem där han både får valla och träna :)

Nu ska jag åka ner på byn och träna Ayla rejält och Ebra & Iza ska få följa med för att få lite miljöträning och jag ska börja med smågrunder med Ebra tänkte jag :)  Ayla ska jag köra igenom i lydnaden och kolla vart vi står och hur mycket jag måste backa i träningen eftersom vi inte har tränat på några månader nu.