Fridoss

2011-03-01
21:02:30

Skidåkning, hundträning och bilder

Igår så åkte jag och Sofie slalom halva dagen, det var underbart väder och härliga backar! En riktig toppendag :) Efter det så åkte jag och mamma upp till mormor i Storbo, vi gick en sväng med hudnarna så de fick springa lös och Cassie blir bättre och bättre på att söka kontakt varje dag (än sålänge går det ju bra när hon inte kan springa ut i skogen p.g.a. all snö :P). Idag började jag med att åka dryga 2km med skidor bakom Cassie och Ayla. Cassie drog som aldrig förr och Ayla drog super i början och på slutet, vet inte riktgit vad som hände där men jag måste träna upp henne mer i intervaller och verkligen bygga upp kroppen. Jag glömmer nog lätt bort hennes storlek, lillskiten<3.

Tog med hundarna för att fota dem lite i det underbara vädret. Zita var på promenad med mamma så hon är inte med. Jag har börjat fota manuellt nu så vi får se hur det blir. Här är i alla fall några resultat ;)









När vi sen kom ner på byn igen så fick tjejjorna ett varsitt pass. Cassie blev det lite lydnadsträning och vi fortsätter i den banan där inga krav finns och baaara roligt!  Det går bättre och bättre och stundvis går Cassie med jättehärlig attityd! Det är det som är viktigt för henne nu! :)
Ayla blev det lite stadgaträning och burlekar. Jag ville prova lite utmaningar och checka av hur mycket hon klarar av och så ville jag hitta lite träningsinsperation då jag senare på dagen skulle träffa Ann och Rex. Rex är en 7månaders jack russel valp som jag har hjälpt till att träna litegrann. Det var jätteroligt att träffa dom idag då de verkligen hade tränat mycket och han är verkligen en trevlig russel! :) Det kommer bli jättebra!! :)  Och alltid lika roligt för mig att lära mig hur jag ska få fram mina ideér och få den jag hjälper att förstå.

Imorgon ska jag till tandläkaren :( inte kul!  och sen så ska jag träffa Cissi och Helge (Aylas bror)  så ska vi prata lite om hur det går för dom och så!

Jag har också varit och träffat dom jag ska praktisera hos och det kommer bli jätteroligt tror jag :)  Adventure-dreams som har hundspannsturer med drygt 25 hundar och 6 stycken 2veckors huskyvalpar :) Ska bli jätteroligt!
Berättar mer om det senare!


Ciao