Fridoss

2012-09-23
23:40:40

livet

För några månader sen var jag helt säker på vad jag skulle göra med mitt liv och allt kändes toppen. Det har ändrat sig och jag vet inte alls vad jag vill just nu, jag är väldigt osäker och jag har för mig själv bestämt att jag bara ska vaa ung ett tag och hitta mig själv och slå mig liite till ro innan jag börjar med någonting stort, jag har faktiskt hela livet framför mig.
 
Hundfronten är väldigt slö just nu, tränar ganska lite men försöker motionera en del i alla fall. Jag tränar mest inomhus och Ebra är helt underbar att träna och de andra hundarna fortsätter att utvecklas hela tiden. Jag ska tävla appellspår på söndag med Ayla och vet inte alls hur det kommer gå, jag ska inte träna så jättemycket innan har jag tänkt då jag vet att hon kan egentligen och det enda jag ska göra är att försöka få henne lite trött så hon inte är så otroligt övertaggad som hon är väldigt ofta nu. Ska köra igenom henne någongång i veckan i alla fall och gå något spår för att friska upp minnet å träningen lite men annars får tävlingen bara gå som det går.
 
Stoj har flyttat till Forshaga på prov och det verkar bara positivt så förhoppningsvis så flyttar han dit permanent snart och det känns såå skönt!
 
Valparna verkar ha det jättebra och jag får höra massa positiva kommentarer och alla verkar väldigt nöjda och jag är helt otroligt nöjd med Ebra, hon är helt underbar och charmar alla som träffar henne :)
 
Detta blev bara en liten uppdatering och jag kommer inte blogga så mycket ett tag framöver, ska skriva om tävlingen sen men annars så är mitt liv lite uppochner och jag vill bara få vara lite ung och dum ett tag för jag behöver få vara det, för även om det "bara" är hundar så har jag alltid ett ansvar och har haft det ganska länge och världen är stor..
 
 
ciao