Fridoss

2009-09-28
19:02:55

Snö på Idre och Sol i forshaga

Ja, mamma ringde och sa att det var 3 grader och snöade idag på förmiddagen. Fifan! här har det varit jättefint och soligt :) lite molningt och så, men fint!  Idag så har jag legat i Aylas box från ca. 10.30 till ja, vad var den 15.00 kanske ? ? ja, nåsånt. Jag har kunnat gå ifrån lite och något skall kommer då och då, men vi bygger vidare på det lugna. Imorgon kommer dom andra hundarna i stallet så jag ska se till att vara där först, vi börjar 9.20 med läsning i 60 minuter i boxarna och det är ju jättebra, för då  blir det ju mycket längre hundinlämning för Ayla. Sen ska vi vara i stallet hela dagen, så det känns bra :)

Nyss så kom Åsa och Lukas hem från Örebro ( dom bor där) och vi gick en promenad, i koppel först och sen fick dom vara lite lösa i skogen, det gick bra måste jag säga, Ayla är så lätt att säga till och hon gör som man säger. Jag litar inte riktigt på Lukas än, han kan få lite utfall då och då. HAn fick ett nyss när han låg under Åsa och Ayla var kanske 2-3 meter ifrån honom. När han gör sånt så blir man lite stel. Även fast jag inte tror att det skulle hända någonting så är det ju onödigt.. Det blir nog bättre.

Ikväll blir det Idol, ska höra med Jennie om jag och Ayla får komma och titta tsm med hon och Rulle :) dom är riktigt kära :) Sen blir det nog en tidig kväll för klockan står på 07.00 imorgon bitti.

Tänkte lägga upp lite bilder som vi tog imorses =)

    
Ayla i morgonsolen x2 , Ayla i sin box i hundstallet.


Sötnosar <3 Braveheart och Ayla

 
Braveheart =)

 

pösshejj, leverpastejj